Työntekijämme ovat ykkösvoimavaramme

Olemme sitoutuneita työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja hyvinvointiin sekä jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Meillä viihdytään ja pidetään hauskaa kiireisistä työpäivistä huolimatta. Kahvipöytäkeskustelumme jatkuvat usein pitkälle iltaan WhatsApp-ryhmässämme.

Motivoituneet ja työssään viihtyvät työntekijät ovat vahvuus myös asiakkaillemme. Avoimessa työilmapiirissä on helppo pyytää työkavereilta apua. Jos vastaan tulee ongelma, työporukkamme vuosisatojen mittaisesta työkokemuksesta löytyy aina kokemukseen perustuvat ratkaisut.

Toimimme asiakaslähtöisesti
Olemme toimeksiannoissamme aina yhteistyössä rakennusten loppukäyttäjien, asukkaiden ja osakkaiden, kanssa. Teemme töitä ihmisten katoilla, pihoilla, parvekkeilla ja kylpyhuoneissa. Emme hoida pelkästään projekteja, vaan asukkaita. Ymmärrämme, että asukkaalle kyseessä ei ole työmaa, vaan koti.

Huomioimme hankkeiden ainutkertaisuuden asiakkaillemme. Suhtaudumme töihimme niiden edellyttämällä asiantuntemuksella ja hienotunteisuudella. Toimimme asiakaslähtöisesti ja uskallammekin sanoa: ”Olemme työmaalla kuin kotonanne.”

Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen
Toteutamme hankkeemme alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä kaikkien osapuolten kesken. Onnistumiseen vaaditaan jokaisen sitoutumista, avoimuutta ja saumattomuutta. Kaikilla osapuolilla on oma osaamisensa ja vahvuutensa kokonaisuudessa.

Onnistunut lopputulos on paras käyntikortti meille kaikille, toimimmepa hankkeessa missä roolissa tahansa: suunnittelijana, valvojana, urakoitsijana, isännöitsijänä tai taloyhtiön hallituksen jäsenenä.

176
työmaata käynnissä

Tutustu työnäytteisiimme

385
työvuotta

Ota yhteyttä

5
avointa työpaikkaa

Lähetä hakemus