Raksystems on ostanut HSSR:n osakekannan

Suomen suurin kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö on vahvistanut korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen osaamistaan ostamalla 10.7.2019 tehdyllä kaupalla Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy:n. Raksystems on 30-vuotias rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä yritys on tehnyt yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitellut ja valvonut tuhansia peruskorjaushankkeita.

Kaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 36 M€ vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus on 330 henkeä. Suomessa ja Ruotsissa toimiva konserni palvelee entistä vankemmin kiinteistöomistajia koko rakennuksen elinkaaren ajan. HSSR jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä ja yrityksen henkilöstön työ- ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan.

– “Yhteistyö Raksystemsin johdon kanssa on sujunut alusta lähtien erinomaisesti ja fiilis konsernin sisällä sekä henkilöstöllä tuntuu olevan rento mutta asiantunteva. Vajaa viisitoista vuotta oman yrityksen puikoissa on ollut huikea matka ja nyt jatkan HSSR:n tarinaa mielenkiinnolla Raksystemsin katon alla. Näen yrityksillämme erinomaisen synergiaedun niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin,” HSSR:n perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Väätäinen miettii.

– “HSSR on erinomainen lisä Raksystems-konsernin kokonaisuuteen. Olemme vahvistaneet korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen toimintaamme jo useiden vuosien ajan ja vakiinnuttaneet itsellemme erinomaisen asiakaskunnan. Yhdessä voimme palvella asiakkaitamme yhä laajemmin ja vankemmalla asiantuntemuksella,” Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara visio.

Lisätietoja:

Anssi Väätäinen
Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy
Toimitusjohtaja, RI
040 540 2621
anssi.vaatainen@hssr.fi

 

 

Marko Malmivaara
Raksystems Insinööritoimisto Oy
Toimitusjohtaja, DI
040 0464 934
marko.malmivaara@raksystems.fi

 

 

 


 

Raksystems – Kansallisomaisuuden edunvalvontaa jo vuodesta 1989

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Ruotsissa toimintamme keskittyy rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan, energian sekä ympäristön johtaviin palveluihin.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Yritysfaktat

  • Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni.
  • Perustettu vuonna 1989.
  • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
  • Asiakkaina kiinteistönomistajat, käyttäjät, rakennusliikkeet ja muut alan toimijat.
  • 22 aluetoimistoa, joista Suomessa 18 ja Ruotsissa 4.
  • Työntekijöitä 330.
  • Liikevaihto vuonna 2019E 36 M€ (pro forma).